2011. május 27., péntek

Weboldal Teszt2, keres pénzt értékelési területek

Weboldal Tester, keres pénzt értékelési területek

Dolgozzunk együtt, hogy a Föld egyik legnagyobb weblap teszter rendszerében. Keressél pénzt weblapok értékelésével.
A weboldal vizsgálatok általában hetente vannak és az elérhető fizetés is változik. Amit ellehet érni az körülbelül 25  $,

Ha regisztrálnak alád akkor azokért is pénz kapsz.
A tesztelő adal lap oldal ahol amunkák vannak így néz ki.
Aki nem tud angolul annak a legjobb a mozilla böngészö, vagy a Google Chrome amik ha beállítod a fordítást akkor automatikusan lefordítja neked az odalakat.



A regisztráció és a tesztelésben való részvétel teljesen ingyenes!! Nem kell fizetned semmit se.
Lépjél be az online pénzkeresési lehetőségek tárházába itt:

1 megjegyzés:

  1. STIFORP

    Egy teljesen új és egyedülálló rendszer, ahol nem kell senkinek, hogy regisztrálja magát (de persze lehet, és ez előnyös), és még lehet keresni akár $ 2047,50 havonta. Minden regisztrált a világ minden tájáról, rangsorolja as és a regisztrációhoz. Nézd meg ITT http://nss.stiforphu.com/.

    Ha teljesen nem kötelező előzetes regisztráció (ingyenes), így lehet olvasni mindent.Kapsz az azonosítóját, és azóta rangsorolja a jelölteket már regisztrált a szerkezet és tíz napon belül van ideje eldönteni, hogy erősítse regisztráció. Azt is láthatja, hogy mennyi van a szerkezet.
    Nézze meg Ön is! Ez egy pár perc, és máris lepődni. Önnek nem kell semmilyen különleges tehetség, kapsz létre webhelyek és eszközök dolgozni az interneten. A Bizottság heti és havi zárás egy teljes sor 2x14 mátrix. Jutalékok kerülnek kifizetésre a globális bankkártya GlobalXChange, így még a kéz vagy AlertPay, ahonnan küldeni a pénzt egy bankszámlára. Jelentkezzen be a weboldalon. Belépéskor meg fogja találni a bal felső sarokban a fordító.

    Minden nap sok ember fokozatosan növekszik. A regisztráció után kap három helyszínen a regisztráció vonalak és eszközök a bemutatót. A hivatalos elindítása 20Szeptember ezért elején ezt az egyedülálló lehetőséget, és ne hagyja elmenekülni.

    További információk a droom3@seznam.cz

    ITT Regisztráció http://nss.stiforphu.com/

    VálaszTörlés