2011. május 27., péntek

Közösségi oldal ahol mindenért pontokat majd abból pedig pénz kapsz

Ez egy olyan közösségi oldal, ahol minden tevékenységedért pontokat kapsz.

Levelezhetsz barátaiddal, böngészel az Interneten (keresel valamit a saját böngészőjében) vagy éppen játszol ezekért mind-mind pontokat, kapsz és a hónap végén pénzre, váltják. Ha tovább ajánlod az oldalt ismerőseidnek, tehát meghívod őket, hogy ők is vegyenek részt tevékenyen az oldalon akkor azért is pontokat, kapsz. Ha belépsz és kilépsz az oldalról szintén pontokat, gyűjtesz vele.

A lényeg, hogy ez az oldal nagyon hasonló a Facebookhoz, csak itt a reklámbevételek 70%-át visszaosztják a tagoknak!Van számos pont az oldalon, ahová, ha kattintasz (ilyen a ki-és belépés is), méri a rendszer az oldal látogatottságát ún. people pontokkal, és ezt átszámolja dollárba, amit aztán havonta kiutal a rendszer a PayPal-on keresztül.

Van egy bemutató videó, amit itt megnézhetsz,


ami bemutatja, hogy ha 6 embert meghívsz, akik szintén 6-ot, 6-ot, akkor a 7. mélységéig bezárólag több mint 50.000 ember lesz alattad, és ha naponta mindenki belép, és 5 kattintást végez az oldalon, akkor neked havi szinten 9.800 dollár üti a markod...
Ha azok, akik hozzád csatlakoztak és használják az online shop-okat, akkor abból is jutalékot kapsz.

Nincs tagdíj, semmiért nem kell fizetned az oldal használata teljesen ingyenes!
Ök fizetnek azért, hogy használod az oldalt!

Kérhetsz reklám email-eke, amik elolvasásáért megint pénzt kaphatsz. Természetesen, akik alattad regisztrálnak azok minden tevékenysége után szintén pénzt, kapsz.
Gyere, ne késlekedj, nem veszítesz semmit, ha belépsz erre a közösségi oldalra. Csak nyerhetsz azzal, ha használod az oldal szolgáltatásait. Kattintsatok a bannerre vagy a linkre, és regisztráljatok ingyen!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése