2011. július 26., kedd

Klikkelj és keress pénzt

Get Rich Ptc
Ptc-s internetes munka. Az egyik legjobb és legtöbbet fizető PTC!!!

Sokkal több a link, 1000$-os kifizetési limit, egyetlen kikötés van, 10 aktív embernek kell alattad "dolgozni", hogy a standard regisztrációval kifizessenek. Golden csomagnál már ez sincs, és egyáltalán nem nagy összeget kérnek érte. Szerintem mindenképpen megéri megpróbálni.
  Itt is weboldalak tesztelése a feladat, pontosabban 30 másodpercig kell várni az adott oldalon (nem is kell nézni, csak legyen megnyitva). Minden nap egy listából 32 oldalt lehet megnyitni, persze egyesével és ezért 32$ lehet keresni. A listán 54 oldal van, de nem mind jó, mert valamelyik ERROR-t ír és azt meg kell jegyezni, mert másnap kihagyod. A 30 másodperc leteltével egy kis zöld pipa jelzi, hogy elvégezted a feladatot, ami azt jelenti, kerestél 1$-t.

Tehát:
Napi 32 oldal tesztelése: 32$
Üdvözlő bónusz: 5$
Ami azt jelenti, max. 30 nap alatt 1.000$ (kb. 200.000,- Ft) napi fél óra munkáért. Ez a dolog csak hosszútávon gondolkodóknak jó, mert havonta 1 kifizetés 1.000$ felett engedélyezett.

Barátok meghívásával gyorsíthatod a folyamatot!

Így kezd el:

1. Regisztrálj itt:

(PayPal e-mail-hez írd be az e-mailed, és majd készíts egyet a kifizetés előtt!) Ügyelj arra, hogy az e-mail cím amit regisztrációkor megadsz azt add meg akkor is amikor elkészíted a paypal fiókod. A paypal.com oldalon találsz magyar nyelvű leírást amely nagyban megkönnyíti a dolgod. Minden pontosan le van írva a regisztrációtól kezdve egészen a fiókod kezeléséig.
2. Belépés (Login) után lépj a Surf Ads-ra, ott van a lista, menj végig rajta.
3. My Stats-nál tudod követni az egyenleget.
4. Hívd meg barátaid a MyStat-nál lévő reference linken keresztül.
5. Minden nap csináld végig a tesztet (32 van összesen).
6. Kifizetés 1.000$ felett havonta PayPal-ra, onnan mehet a bankszámládra, vagy vásárolhatsz vele.
   Fontos, hogy kitartóan csináld végig a listát minden nap, bár ha egy-két nap kimarad az nem gond, csak ne add fel.
   A regisztráció után, a linkedet behelyettesítve, hirdess te is a fenti szöveggel, mert az 1000$ kifizetésének feltétele 10 aktív ember, aki szintén naponta végig megy a listán. Önélet rajz nem kell!!
  I Accept Terms of Service. - Ezt kipipálni
Security code = Biztonsági kód

Ezek után kattints a Register gombra! Emailben kiküldik a felhasználóneved, a jelszavad, valamint a refferse linkedet (erre a Linkre ha mások registrálnak, akkor az ő munkájuk után is járulékot kapsz, szóval érdemes terjeszteni!)
  Fontos!!! PTC Feketelista: http://ptc-investigation.com/ScamList.aspx
  Ezt az oldalt nézzétek át, mielőtt PTC-be kezdek, én sajnos belefutottam egybe, nem mondom a nevét, nem akarom rontani mások regisztrációs esélyeit, de A-val kezdődik, én is sajnos elkezdtem...MINDENKI FIGYELJEN, bajt nem okozhat, de sok időd elmegy a felesleges klikkeléssel.
  Jó munkát és klikkelést kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése